Virtualna edukacija

I filmska radionica MFF School ide online

Zbog novonastalih okolnosti mentori, lokalni učenici te učenici iz Amerike radionici će pristupati virtualno.
Kultura / Film TV | 06. 08. 2020. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sedam godina održavanja filmske radionice s predavačima iz Sjedinjenih Američkih Država i ove godine se nastavlja suradnja i to putem online platformi. Ovogodišnji MFF School će se održati od 11. do 18. kolovoza.

Zbog novonastalih okolnosti mentori, lokalni učenici te učenici iz Amerike radionici će pristupati virtualno.

''Kako je mentorica Lucy Eagleson s kolegama već imala iskustva s virtualnim radionicama kroz filmski kamp Outside The Lens nadamo se da će i naša virtualna radionica proći uspješno'', poručili su organizatori.

Dodaju da su sigurni kako će nakon virtualne edukacije sudionici radionice pronaći način kako napraviti još jedan odličan film.

Virtualna premijera filma će se održati na završnoj večeri festivala 22. kolovoza. Također, za vrijeme online otvorenja Mediteran Film Festivala 19. kolovoza, prikazat će se prošlogodišnji kratkometražni filmovi s radionice “Dvica” i dokumentarni film "Usput".

Svi mladi zainteresirani za virtualnu radionicu MFF Schoola neka se prijave do 9. kolovoza na sljedećoj poveznici. Sva pitanja vezana za MFF School pošaljite na email na adresu: [email protected].

Podsjećamo, ovogodišnji 21. Mediteran Film Festival, bit će održan od 19. do 22. kolovoza u Širokom Brijegu u online izdanju.

Generalni pokrovitelj Mediteran Film Festivala je HT Eronet.

Više informacija o 21. izdanju Mediteran Film Festivala potražite na službenoj web stranici ili Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close