Pokrenuta platforma

Hrvatski domoljubni filmovi na jednom mjestu

''Više nije potrebno trošiti vrijeme na pretraživanja, croatia-film.com na jednom mjestu donosi sve bitno s ciljanoga područja – hrvatskoga domoljubnog filma'', priopćili su izdavači.
Kultura / Film TV | 10. 06. 2020. u 18:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početkom lipnja ove godine, poslije opsežnih priprema, zaživjela nova globalna platforma hrvatskoga filma pod imenom croatia-film.com.

Zamišljena je kao neprofitna platforma sa zadaćom okupljanja neovisne ponajprije dokumentarističke filmske produkcije u domovini i u svijetu. Na njoj zainteresirani gledatelj može pretraživati katalog filmova, dobiti osnovne informacije o pojedinom filmu, pogledati cijeli film ili pratiti najavljenu premijernu projekciju.

''Više nije potrebno trošiti vrijeme na pretraživanja, croatia-film.com na jednom mjestu donosi sve bitno s ciljanoga područja – hrvatskoga domoljubnog filma'', priopćili su izdavači.

Upisom adrese elektroničke pošte zainteresirani gledatelj dobivat će informacije o novim filmovima, premijerama i najavama. U suradnji s vlasnicima pojedinoga filma filmoteka croatia-film.com neprestano će se, kažu, nadopunjavati novim sadržajima.

''Želimo hrvatski film izvući iz dosadašnjih suženih gabarita, napose iz 'jugoslavenske škole dokumentarnoga filma' i postaviti ga na globalnu razinu, posebice onu vrstu filmske produkcije, koja promiče dosad prikrivenu istinu o hrvatskom narodu i njegovoj borbi za slobodu i nezavisnost, te koja skida maske totalitarističkoj interpretaciji povijesti, njezinim krivotvorinama, ideološkim istinama i mitovima. Posebnu pozornost croatia-film.com posvetiti će promicanju vrijednosti oslobodilačkoga Domovinskoga rata'', priopćili su pokretači platforme.

Croatia-film.com virtualno je uzletište otvoreno za suradnju sa zainteresiranim gledateljima, redateljima, scenaristima i producentima.

''Želja nam je postati uzletištem za mlađe ljude koji se žele baviti dokumentarnim filmom. Naš program naš je katalog. Naše uzletište prozor je s kojega hrvatski neovisni dokumentarni film postaje globalno vidljiv, prisutan i relevantan. Tome će pridonijeti i naši prijevodi filmova, ne samo na engleski jezik'', priopćili su izdavači platforme Croatia-film.com.

 

Kopirati
Drag cursor here to close