Ovo ne želite propustiti

Glumačka krema u najiščekivanijem filmu godine

Film je napisan prije prošlogodišnjeg kaosa i casting je obavljen netom prije nego što je pandemija dosegla SAD.
Kultura / Film TV | 01. 02. 2021. u 11:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Redatelj Adam McKay, koji je karijeru impresivno započeo kao jedan od glavnih scenarista za Saturday Night Live, a njegov redateljski rad poznajemo iz filmova Anchorman, The Other Guys i The Big Short, priprema zvjezdano najzasićeniji film koji ste ikada vidjeli.

Po najnovijim objavama postavu filma Don’t Look Up čine Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Chris Evans, Melanie Lynskey, Matthew Perry, Ron Perlman, Himesh Patel, Kid Cudi, Rob Morgan pa čak i ugodno iznenađenje – Ariana Grande!

Kako navodi Elle.hr riječ je o zanimljivoj mješavini filma (predstojeće) katastrofe i političke i društvene satire, a priča prati dvoje low-level znanstvenika, koji kreću na medijsku turneju diljem zemlje pokušavajući uvjeriti javnost da se zemlju sprema udariti asteroid i posve je uništiti.

Video: Don't look up 

Kako američki predsjednik ne prihvaća ozbiljnost situacije, znanstvenici osjećaju da je njihova dužnost informirati javnost o neminovnoj katastrofi, ali ulijeću u vorteks društvenih mreža i televizijskih emisija… Ukratko, zvuči poznato.

Film je napisan prije prošlogodišnjeg kaosa i casting je obavljen netom prije nego što je pandemija dosegla SAD, što film čini neugodno aktualnim, iako se nadamo da ćemo ga do trenutka kad izađe moći gledati s osjećajem olakšanja više negoli prepoznavanja.

Još ne znamo točan datum kad film stiže u kina ili na streaming servise, ali svakako ćemo budno pratiti razvoj događaja!

Kopirati
Drag cursor here to close