Gledatelji u "Igri prijestolja" primijetili bizaran gaf: "Mogli su se spasiti"

Kultura / Film TV | 23. 05. 2019. u 08:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Screenshot: YouTube / Ilustracija

Nakon što je emitirana posljednja epizoda serije "Igra prijestolja", društvene mreže ne prestaju puniti objave gledatelja koji su primijetili još jedan gaf u osmoj sezoni.

Naime, kao što su u petoj epizodi napadnuti, Cersei i Jaime Lannister na kraju su pronađeni mrtvi pod urušenim kulama, a pronalazi ih brat Tyrion. Upravo u toj sceni obožavatelji su primijetili bizaran detalj, a to je da su se Cersei i Jamie mogli spasiti samo da su učinili nekoliko koraka.

"Mogli su pobjeći u obližnji prazni prostor koji je ostao netaknut nakon urušavanja", napisala je jedna gledateljica na Twitteru, s čim su se mnogi složili u svojim komentarima.

"Mislio sam da je cijelo mjesto uništeno, ali zapravo sve što su trebali napraviti je pomaknuti se. Mogli su se spasiti", napisala je jedna djevojka. "Primijetio sam to odmah, bilo je uznemirujuće", priključio se još jedan gledatelj, dodavši da mu se, usprkos svemu, i dalje sviđa cijela sezona.

Podsjećamo, ovo je još jedan u nizu gafova koje su gledatelji uočili u posljednjoj sezoni. Ranije su na stolu primijetili Starbucksovu papirnatu šalicu za kavu i plastičnu bočicu vode na podu.

Kopirati
Drag cursor here to close