"Ideš? Idem!"

Film o regionalnim influenserima i blogerima uskoro u kinima

Oni u filmu kreću na spontano putovanje od Zagreba do Istanbula, gdje ih očekuje veliki gejmerski okršaj, a iako je riječ o fikciji, svatko predstavlja samoga sebe, ističe se u najavi.
Kultura / Film TV | 25. 07. 2019. u 21:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Bogdan Ilić - Baka Prase

Igrani film "Ideš? Idem!", dugometražni prvijenac Ljube Zdjelarevića koji je prvi put na filmu okupio najpoznatije influencere i YouTubere iz regije, najesen stiže u kina.

U filmu se pojavljuju najzvučnija imena domaćeg virtualnog prostora s kojima današnje generacije odrastaju - Veronika Rosandić, Kaja Kočevar -  Kaya Solo, Vid Juračić, Fran Lauš, Bogdan Ilić - Baka Prase, Nika Ilčić, Amel Družanović - Meca Cazin, Nenad Krstić - Tony TCTN i mnogi drugi, piše Hina.

Oni u filmu kreću na spontano putovanje od Zagreba do Istanbula, gdje ih očekuje veliki gejmerski okršaj, a iako je riječ o fikciji, svatko predstavlja samoga sebe, ističe se u najavi.

Video: IDEŠ?IDEM! teaster

"Na putovanju ih zadese neočekivani događaji, obrati i raspleti, kroz koje će otkriti nove spoznaje, obnoviti stare ljubavi, ali i započeti nove, a sve s konačnim ciljem da putovanje završe Istanbulu", dodaje se.

Film će otkriti kako tko od njih funkcionira u zadanim uvjetima te koliko se virtualna slika koju predstavljaju svojim generacijama razlikuje od njih samih, odnosno lika kojeg utjelovljuju. 

Snimljen je u produkciji Kinoteke, a distributer je 2i Film. "Jedinstvena je to prilika za približavanje mladim zvijezdama koje su zaposjele virtualni prostor i vješto iskoristili zadanosti digitalnog doba kako bi od svojeg imena izgradile - brend", poručuju, piše Hina.

Scenarij potpisuje Nikolina Bogdanović,  a producenti filma su Barbara Jukopila i Ljubo Zdjelarević. Direktor fotografije je Raul Brzić, dok je za montažu bila zadužena Ana Marija Sremec.

Kopirati
Drag cursor here to close