Nataša Ninković i Sergej Trifunović

Film Ajvar od 12. prosinca u domaćim kinima

Početak kino distribucije filma "AJVAR" redateljice Ane Marije Rossi počinje 12. prosinca.
Kultura / Film TV | 10. 12. 2019. u 08:30 Bljesak.info
Trailer za film Ajvar

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak kino distribucije filma "AJVAR" redateljice Ane Marije Rossi počinje 12. prosinca. Publika koja nije pogledala film na festivalima, a pročitala je fantastične kritike, sa velikim nestrpljenjem očekuje istu.

O filmu: Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vrijeme živi u Stockholmu. Imaju uspješne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju djecu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome šuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gdje se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid šutanja ruši.

Direktorica fotografije je Maja Radošević, scenografkinja je Mina Lazarević, kostimografkinja je Ksenija Terzović, a montažer je Mateja Rackov.

Film je srpsko crnogorska koprodukcija, producent filma je Nikolina Vučetić Zečević, iz filmske kuće Biberche iz Beograda, koproducent je Ivan Đurović iz filmske kuće Artikulacija iz Podgorice.

Kopirati
Drag cursor here to close