Omiljena serija

Epizode "Prijatelja" prikazivat će se u kinima na 25. godišnjicu serije

Popularna serija "Prijatelji" premijeru je doživjela na NBC-u 22. rujna 1994. godine. Prikazano je 236 epizoda.
Kultura / Film TV | 15. 08. 2019. u 19:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od rujna će se u kinima prikazivati 12 epizoda serije "Prijatelji" u znak obilježavanja 25. godišnjice postojanja ove serije. Obožavatelji serije će u Sjedinjenim Američkim Državama moći gledati epizode jednu za drugom 23. i 28. rujna te 2. listopada.

Serija će se prikazivati u hiljadu američkih kina. Fanovi će moći pogledati dijelove iz epizoda "One with the Prom Video", "The One with the Embryos", "The One with Ross’s Wedding", "The One Where Everyone Finds Out" i "The One Where Ross Got High", piše Independent.

"Drago mi je da ljudi još uvijek vole gledati seriju 'Prijatelji'. Uzbuđeni smo što ćemo ove digitalno remasterirane epizode prikazati u kinima, prvi put. Naši vjerni fanovi od sad će moći na drugačiji način uživati u nekim od omiljenih scena iz 'Prijatelja'", rekla je predsjednica tv grupacije Warner Bros Lisa Gregorian.

Popularna serija "Prijatelji" premijeru je doživjela na NBC-u 22. rujna 1994. godine. Prikazano je 236 epizoda. Serija je pratila živote Phoebe, Rossa, Joeyja, Monice, Chandlera i Rachel.

Kopirati
Drag cursor here to close