Jedva čekamo, a vi?

Dogodilo se: Stigao je prvi moćni trailer za 'Jokera'

Riječ je u biti o dosad nikad ispričanoj priči na velikom platnu, a bavit će se Arthurom Fleckom, propalim komičarom u Gotham Cityju kojeg je društvo odbacilo i zanemarivalo
Kultura / Film TV | 04. 04. 2019. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Warner Bros je objavio prvi trailer za film "Joker" redatelja Todda Phillipsa u kojem će glavnog aktera utjeloviti Joaquin Phoenix.

Riječ je u biti o dosad nikad ispričanoj priči na velikom platnu, a bavit će se Arthurom Fleckom, propalim komičarom u Gotham Cityju kojeg je društvo odbacilo i zanemarivalo, a koji se kao posljedica svega nađe u kaosu kriminala i na rubu ludila. To za njega postane toliko intenzivno kada se ujedno dogodi transformacije zvana - Joker, prenosi Buro247.hr.

Osim toga, lansirani trailer u svoje dvije i pol minute ukazuje nam i kako će se u filmu prikazati njegov odnos s majkom koja ga savjetuje da kroz život ide s osmjehom, no čini se da to i nije baš tako jednostavno a njega.

Kako to obično biva, za konkretnije detalje i razvoj ove uzbudljive priče morat ćemo ipak pričekati premijeru filma. "Joker" u kina stiže službeno 4. listopada, a uz spomenutog Phoenixa, uloge tumače još Robert De Niro, Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais i Shea Whigham. 

Video: 

 

Kopirati
Drag cursor here to close