Ne želi režirati

Kreativne razlike - James Bond ostao bez redatelja

Dvadesetpeti film iz James Bond franšize, čiji je vlasnik MGM je trenutno u pretprodukciji te se premijera očekuje u studenom 2019.
Kultura / Film TV | 21. 08. 2018. u 22:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Vianney Le Caer/REX/Shutterstock / 

Britanski redatelj Danny Boyle odustao je od režije novog Jamesa Bonda zbog "kreativnih razlika", rekao je u utorak producent višemilijunske franšize.

"Micheal G. Wilson, Barbara Broccoli i Daniel Craig su danas objavili da je zbog kreativnih razlika Danny Boyle odlučio da više nije redatelj filma Bond 25", piše u priopćenju na službenom 007 Twitter profilu.

U objavi ne pišu detalji o razlikama, kao ni informacije o tome tko će biti novi redatelj.

Dvadesetpeti film iz James Bond franšize, čiji je vlasnik MGM je trenutno u pretprodukciji te se premijera očekuje u studenom 2019.

Boyle je režirao film "Milijunaš s ulice" iz 2008., koji je dobio osam Oskara, a u svibnju ove godine je objavljeno da će biti redatelj novog Jamesa Bonda. Tada su producenti Broccoli i Wilson u izjavi rekli da je Boyle "iznimno talentiran".

Također, producenti su objavili da će Craig igrati Jamesa Bonda po peti put.

Produkcija je trebala započeti u prosinac u Londonu.

James Bond franšiza je jedna od najvrijednijih u filmskoj industriji. Posljednji iz franšize, film "Spectre" iz 2015., koji je režirao Sam Mendes zaradio je 880 milijuna dolara od prikazivanja u kinima.

Mendes je režirao i "Skyfall" iz 2012., koji je zaradio preko milijardu dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close