Novi James Bond

Daniel Craig dobiva dostojnog nasljednika

Službena potvrda vijesti o tome da je Hardy postao deseti po redu glumac koji će utjeloviti lik tajnog agenta trebala bi biti javno iznesena u studenome
Kultura / Film TV | 19. 09. 2020. u 21:00 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetskim je medijima danas odjeknula vijest kako ćemo u ulozi Jamesa Bonda uskoro imati priliku vidjeti britanskog glumca Toma Hardyja. Prema pisanjima The Vulcan Reportera, 43-godišnjaku je uloga ponuđena nakon sjajne izvedbe na audiciji.

Službena potvrda vijesti o tome da je Hardy postao deseti po redu glumac koji će utjeloviti lik tajnog agenta trebala bi biti javno iznesena u studenome, kada je planirana i svjetska premijera filma 'No time to die'. Riječ je o najnovijem filmu iz serijala o Jamesu Bondu, a u njemu ćemo u ulozi '007' po posljednji put imati priliku vidjeti Daniela Craiga.

Prema trenutno dostupnim podacima film bi se u kinima trebao pojaviti 12. studenoga, no nejasno je hoće li studio tada potvrditi vijest o imenu Craigova nasljednika. Ipak, šuškanja o tome da će palicu preuzeti upravo Hardy sve su glasnija.

"Čuo sam za to još u lipnju. Tada Hardy nije bio službeno izabran, ali je bio na audiciji i praktički zakucao ulogu tamo. Slično je napravio i Craig dok su kružile glasine o njegovom statusu uloge, a mjesecima poslije su službeno objavili da je Daniel novi James Bond", objasnio je jedan od upućenih izvora na Twitteru.

Uvjereni smo kako će ova vijest posebno oduševiti ženski dio populacije, budući da se Tom Hardy može pohvaliti titulom jednog od najatraktivnijih glumaca današnjice, piše miss7.

 

Kopirati
Drag cursor here to close