No Way Home

Spider-Man se vratio!

Jon Watts vraća se u redateljsku fotelju posljednjeg filma u trilogiji, a režirat će ga prema scenariju Chrisa McKenne i Erika Sommersa.
Kultura / Film TV | 24. 08. 2021. u 12:30 Bljesak.info
SPIDER-MAN: NO WAY HOME - Official Teaser Trailer

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je imao Povratak kući te je bio Daleko od kuće ovog puta Peter Parker je bez povratka u filmu Spider-Man: No Way Home. Jučer je netko slučajno objavio trailer za najnovijeg Spider-Mana na internetu, pa su Sony i Marvel odlučili i službeno objaviti prvi teaser trailer za film.

No Way Home nam vraća Toma Hollanda u naslovnu ulogu, a vraćaju se i Jacob Batalon kao Ned te Zendaya u ulozi MJ, koji se moraju nositi s novom realnošću nakon što je prošli film zauvijek promijenio Peterov svijet, prenosi Mojtv.hr.

Jon Watts vraća se u redateljsku fotelju posljednjeg filma u trilogiji, a režirat će ga prema scenariju Chrisa McKenne i Erika Sommersa. U posljednjem filmu o Spider-Manu također ćemo gledati i već poznate likove koje utjelovljuju Marisa Tomei, Angourie Rice, Tony Revolori, Jon Favreau i Hannibal Buress, a tu je i Benedict Cumberbatch u ulozi Doktora Strangea, koji će Peteru probati pomoći oko ponovnog sakrivanja identiteta.

Ne znamo hoće li J.K. Simmons ponovno reprizirati svoju ulogu ili je scena s kraja prošlog filma gdje otkriva Spider-Manov pravi identitet bila jedini njegov cameo u ovom Spider-Man svijetu.

Mnogobrojni fanovi najviše se vesele nečemu što nam otkriva i zadnja scena u traileru: vratio se Doc Ock (Alfred Molina)!

Kako će se Peter naći u neočekivanoj situaciji u kojoj se našao doznat ćemo kada Spider-Man: No Way Home stigne u kina, a to bi trebalo biti 17. prosinca ove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close