Novosti na kanalu

Pink BH dobio nove vlasnike

Već od jeseni, Pink BH će sa ponosom predstaviti prijenose svih utakmica nogometne reprezentacije BiH u okviru Lige nacija, novoformiranog natjecanja Europske nogometne unije.
Kultura / Film TV | 07. 09. 2018. u 18:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

United Medija, vodeća medijska platforma u jugoistočnoj Europi, obogatila je svoj portfolio kupovinom Pink BH. Pink BH je kanal sa nacionalnom pokrivenošću i visokom gledanošću u Bosni i Hercegovini.

"Veoma smo zadovoljni što je Pink BH postao dio portfolija United Medije. Naši gledatelji su navikli na vrhunski sadržaj, tako da će United Medija dodatno uložiti u dalje poboljšanje raznovrsnosti i kvaliteta Pink BH programa.

Naši gledatelji mogu se radovati sjajnoj programskoj šemi za jesen i zimu, sa vrhunskim sportskim, zabavnim i dramskim programom", izjavila je Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Medije.

Već od jeseni, Pink BH će sa ponosom predstaviti prijenose svih utakmica nogometne reprezentacije BiH u okviru Lige nacija, novoformiranog natjecanja Europske nogometne unije. Osim ovog natjecanja, Pink BH planira prenositi utakmice nacionalnog tima i za kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. godine, kao i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Nogometna poslastica za njihove gledatelje bit će i Liga prvaka, ciklus 2018-2021, ali i Europsko prvenstvo u nogometu 2020., koje će se igrati u 12 europskih gradova i koje će biti ekskluzivno emitirano na Pink BH kanalu.

Gledatelji će pronaći vrhunsku zabavu uz novu sezonu talent show programa 'Zvezda Granda' kao i ostalih formata iz Grandove kuhinje, 'Nikad nije kasno', 'Nedeljni Specijal', 'Praktična Žena'.

Bit će predstavljena i nova jedinstvena dramska serija s elementima humora 'Na granici', koja prikazuje različite krimi, ljubavne i humoristične dogodovštine iz jednog malog sela, priopćeno je iz United medije.

Kopirati
Drag cursor here to close