Ljubav je na selu

Konjičanin putem tv traži svoju ljubav

U novoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu', svoju srodnu dušu traži 11 kandidata. Među njima jedan je iz BiH.
Kultura / Film TV | 12. 05. 2019. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

12. sezona showa 'Ljubav je na selu' koji se emitira na RTL televiziji, ponovno će spajati srca diljem Hrvatske, ali ovaj put i BiH, a životnu družicu traži jedanaest usamljenih muškaraca.

Dušan Golubovac (29), Zrin (Dvor)

Dušan Golubovac ima 29 godina, radi na poljoprivrednom gospodarstvu nekoliko kilometara od kuće, a na svojem imanju ima ovce, koze, svinje i zemlju na kojoj sadi kukuruz i djetelinu.

Foto: RTL / Dušan Golubovac

Za sebe kaže da je jako emotivan, voli ugađati osobi do koje mu je stalo, pa je tako, otkriva, zbog ljubavi jednom vozio osam kilometara na biciklu. Nada se da će pronaći djevojku za brak, osnovati obitelj i nastaviti se baviti poljoprivredom, piše Index.

Hakija Špago (41), Konjic

Hakija Špago ima 41 godinu i bavi se iznajmljivanjem opreme za rafting u dolini Neretve. U slobodno vrijeme popravlja računala, svira gitaru i pjeva.

Foto: RTL / Hakija Špago

Za sebe kaže da je otvorena i komunikativna osoba, ali se nakon jedne duže veze od osam godina, priznaje, povukao u sebe. Hakija bi volio upoznati djevojku s kojom će osnovati obitelj, što mu je i jedan od planova koje bi volio ostvariti u budućnosti.

Ivan Putnik (44), Ruda (Otok kod Sinja)
Ivan Putnik ima 44 godine, a na svom imanju ima oko 50 koza te zemlju na kojoj sadi kukuruz, djetelinu i povrće.

Foto: RTL / Ivan Putnik

Za sebe kaže da je vrijedan, pošten i da voli pomagati drugima kad god može. Ivan se nada da će pronaći smirenu, jednostavnu i iskrenu ženu s kojom se može oko svega dogovoriti.

Ivica Jurjević (32), Tinj ( Biograd na Moru)
Ivica Jurjević ima 32 godine, lučki je radnik i poljoprivrednik, a ima 200 ovaca, krave i polje na kojem sije pšenicu i kukuruz.

Foto: RTL / Ivica Jurjević

Za sebe kaže da je dobra osoba, uvijek veseo i pristojan, posebno prema ženama. Bio je u braku šest godina te nakon toga nije imao veze, ali se nada, otkriva, da će u emisiji 'Ljubav je na selu' pronaći temperamentnu i vatrenu crnku s kojom bi proveo život.

Josip Tratnjak (20), Brdo Cirkvensko (Sv. Ivan Žabno)
Josip Tratnjak ima 20 godina, po zanimanju je pomoćni kuhar, a na svom imanju uzgaja kokoši, patke, te sadi kukuruz i ječam.

Foto: RTL / Josip Tratnjak

Za sebe kaže da je smiješan i zabavan, i upravo takve djevojke i traži. Sada bi volio pronaći djevojku koja će ga voljeti onakvog kakav je, objavio je Index.

Josip Vodička (31), Požega
Josip Vodička ima 31 godinu i vlasnik je OPG-a na kojem sam brine o ovcama i svinjama, a ima i voćnjak te zemlju na kojoj sadi pšenicu, kukuruz, soju i suncokret.

Foto: RTL / Josip Vodička

Za sebe kaže da je vrijedan, zabavan i društven, a kao manu navodi to što previše radi. Buduća Josipova partnerica, otkriva, mora biti nekoliko godina mlađa od njega, srednje građe i visine.

Mihael Derdić (37), Sladojevci (Slatina)
Mihael Derdić ima 37 godina i po struci je frizer, ali se bavi izradom namještaja u svojoj radionici.

Foto: RTL / Mihael Derdić

Živi s mamom, tatom i bakom na farmi na kojoj uzgaja kokoši, ali i obrađuje vinograd. Nada se da će pronaći djevojku koja nije umišljena, koja je poštena i po mogućnosti plave kose.

Miro Vojvodić (48), Donja Jelenska (Popovača)
Miro Vojvodić ima 48 godina, bavi se poljoprivredom te uzgaja krave i ovce.

Foto: RTL / Miro Vojvodić

Za sebe kaže da je pomalo naivan, a želi upoznati ženu koja zna što želi i spremna je na kompromis. Kaže da nikako ne bi volio da je žena s kojom je u vezi svadljiva i da joj smeta svaka sitnica.

Stjepan Basarić (27), Ilača (Tovarnik)
Stjepan Basarić ima 27 godina, a ima svoj OPG sa svinjama i kokošima, vinograd, voćnjak i vrt te uzgaja kukuruz, ječam, zob i soju.

Foto: RTL / Stjepan Basarić

Za sebe kaže da je društven, zabavan i uvijek spreman za šalu. Otkriva da bi volio upoznati ozbiljnu i odgovornu djevojku njegovih godina s kojom bi osnovao obitelj i imao djecu.

Stjepan Skočak (66), Kladešćica (Sv. Ivan Zelina)
Stjepan Skočak ima 66 godina, u mirovini je i svoje vrijeme provodi u svom voćnjaku i vrtu.

Foto: RTL / Stjepan Skočak

Za sebe kaže da je smiren i veseo čovjek koji voli društvo i zabave. Od buduće partnerice traži samo da nije svadljiva, a volio bi da je lijepa.

Valter Krastić (52), Kaštel
Valter Krastić ima 52 godine, a Istrijan je koji radi u firmi za proizvodnju ljepljivih traka. Ovisno o smjenama na poslu, prilagođava svoje poljoprivredne aktivnosti, a na svome imanju sadi povrće.

Foto: RTL / Valter Krastić

Od buduće partnerice traži da je poštena i pravedna te iskrena, da ne puši i ne pije, a volio bi, kaže, i da je zgodna i mršava, iako to nije presudno.

Kopirati
Drag cursor here to close