Prvi javni događaj u HNŽ

Prvi Dogs Trust događaj u srijedu u Mostaru

Prvi Dogs Trust događaj u HNŽ u povodu širenja programa za podršku rješavanju problema napuštenih pasa
Lifestyle / Životinje | 15. 04. 2019. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH će, u povodu otvaranja svoja dva najveća programa u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, upriličiti svoj prvi javni događaj, i to u srijedu, 17.4.2019. godine u 17:30 sati, na lokaciji Šetalište N.Š. Zrinjskog, u Mostaru.

Provođenje Dogs Trust programa edukacije školske djece, te masovne sterilizacije napuštenih, i besplatne sterilizacije vlasničkih pasa, će se od ove godine, kao podrška zakonskom, sustavnom, humanom i trajnom rješavanju problema napuštenih pasa, provoditi na području ove županije.

Na događaj su pozvani svi vlasnici pasa čiji ljubimci vole druženje s drugim psima i ljudima i kojima gužva neće izazvati stres, te svi ljubitelji pasa, ali i djeca, roditelj', prosvjetni radnici i veterinarski stručnjaci.

''Na događaju će biti organizirano nagradno izvlačenje dobitnika Facebook natjecanja. Prvih pet dobitnika osvojit će vrijedne nagrade za sebe i svoje ljubimce, dok će svi posjetitelji također dobiti korisne poklone. Pozivamo sve koji planiraju doći na događaj da sudjeluju u Facebook natjecanju na našoj Facebook stranici Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH'', poručili su iz Dogs trusta.

Pored informacija o programima koje na događaju možete dobiti iz prve ruke, za najmlađe posjetitelje će biti upriličena i edukativno-zabavna radionica i prikladni pokloni!

Kopirati
Drag cursor here to close