Ugovorni i odgovorni organ

Raspoloživa mehanizacija za zgrtanje naših para

''Pojava ugaženog snijega i leda na cesti je moguća tijekom intenzivnih snježnih padavina''. Ovo bi mogao biti odgovor u nekakvom udžbeniku nižih razreda osnovnih škola...
Kolumna / Kolumne | 18. 12. 2018. u 09:56 Berislav JURIČ
Kopirati

Ne može se kod nas ni izlizati ona izlizana da je zimske službe iznenadio snijeg u sred zime. Jer, ceste su nam pokazale kako ih je snijeg, unatoč prognozama i najavama, ipak iznenadio.

Cesta između Jablanice i Konjica, iako nenaviknuta na količinu snijega koja je pala, pokazatelj je iznenađenja i zakazivanja ma što odgovorni govorili o tome.

Naime, izjave kako je cesta prohodna ako je na njoj manje od 10 centimetara snijega stajale bi i zadovoljile vozače i putnike da se na prometnici moglo primijetiti imalo brige o tome. Ono što se našlo na spomenutoj cesti i to nakon što su prestale vejati pahulje i nakon što su uklonjeni oni koji su se ispriječili, pokazatelj je kako se to kod nas pristupa odgovornom poslu.

Naravno, poslije odgovornog i ugovorenog, a aljkavo odrađenog posla, slijede i aljkavi odgovori.

''Pojava ugaženog snijega i leda na cesti je moguća tijekom intenzivnih snježnih padavina''. Ovo bi mogao biti odgovor u nekakvom udžbe