Lutkarsko kazalište Mostar

Nagrađeni najinspirativniji radovi

Povodom Međunarodnog dana obitelji koji se obilježio 15. svibnja održan je nagradni natječaj koji je bio otvoren za tri dobne kategorije.
Kultura / Kazalište | 22. 05. 2020. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lutkarsko kazalište Mostar je povodom Međunarodnog dana obitelji koji se obilježio 15. svibnja održao nagradni natječaj koji je bio otvoren za tri dobne kategorije.

Naime, najmlađi uzrast, djeca 3 - 8 godina trebali su dostaviti svoje crteže omiljenih likova iz naših predstava; malo starija publika uzrasta 9 - 14 godina trebala je dostaviti fotografiju svojih radova koje su napravili u vremenu boravka u svojim kućama.

Natječaj je također bio otvoren i za nešto stariju populaciju tj. za sve roditelje, tetke, bake, djedove koji su trebali dostaviti fotografiju onoga što su po načelu uradi sam napravili u ovom neobičnom vremenu – proteklih mjesec i pol.

Na mail adresu Lutkarskog kazališta Mostar dospjelo je mnoštvo kreativnih radova što je otežalo zadatak žiriju u sastavu Ivan Nevjestić, Anela Planinić, Ružica Bošković, Marta Haubrich, Jadranka Popović-Miljko i Tibor Oreč. No, ipak jednoglasno su donijeli odluke o najinspirativnijim radovima. Podjelu su upriličili u parku ispred kazališta i u predvorju dana 20. svibnja u 11 sati uz poštivanje sigurnosnih mjera.

Nagrade u kategoriji djece od 3 - 8 godina su osvojili:

  1. Lucija, 7 godina, Ljubuški;
  2. Rafaela, 7 godina, Mostar;
  3. Vita, 4 godine, Mostar.

Nagrade u kategoriji djece od 9 - 14 godina su osvojili:

  1. Petar, 14 godina, Mostar;
  2. Ela, 9 godina. Mostar;
  3. Jana, 12 godina, Mostar.

Nagrade u kategoriji za odrasle su osvojili:

  1. Tata Armin, Sarajevo;
  2. Ehlimana, Jablanica;
  3. Tata Refik, Mostar.

 

Kopirati
Drag cursor here to close