Bogat program

'Božićna bajka' u Kosači 19. i 20. prosinca

''Pričaonica, željaonica, radionica je sve ono što djeca u ovo doba godine mogu i žele''
Kultura / Kazalište | 14. 12. 2017. u 15:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Ilustracija

Dvodnevni program ''Božićna bajka'' koji je osigurao HT Eronet, u suradnji s Hrvatskim domom Hercega Stjepana Kosače, održat će se 19. i 20. prosinca u Mostaru.

Mališani će i ove  godine imati priliku uživati u bogatom programu u predbožićno vrijeme, najavljeno je na konferenciji za novinare u četvrtak u Mostaru.

U utorak 19. prosinca, od 13 sati, na programu će biti predstavljanje slikovnice ''Mačak Kiki'', autorice Sonje Škobić.  U sklopu programa će se izmjenjivati razne radionice i željaonice, Kutak- čitaonice za djecu s Bakom Mrazicom, a najmlađi će se imati priliku družiti s Djedom Božićnjakom i njegovim pomoćnicima.

Nakon održanih radionica, Mali Teatar Mostar će na velikoj pozornici Kosače izvest predstavu ''Superjunaci u tvornici igračaka''  a posebni gosti bit će članovi Udruge ''Vedri osmjeh''.

Drugog dana programa, HT Eronet gradu Mostaru dariva plesnu reviju u kojoj Mostarske mažoretkinje pripremaju pravu blagdansku plesnu razglednicu.

Na plesnoj reviji će, uz Mostarske mažoretkinje, svoje plesno umijeće predstaviti  i plesni klubovi grada Mostara Plesni studio "Flesh", ŠPK "Erigo Dance", Plesni studio "Mo Stars", te Plesni centar "Pro Dance", Plesni studio "B – dance" i ŠPK "Zrinjski".

Mostarske mažoretkinje će kroz oba dana uveseljavati sve one koji dođu posjetiti program.

Rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta Misijana Brkić Milinković istaknula je kako ovo poduzeće iputem blagdanskoga programa za najmlađe želi dati svoj doprinos društvu.

''Pričaonica, željaonica, radionica je sve ono što djeca u ovo doba godine mogu i žele'', kazala je Milinković, poručujući da su sva djeca dobrodošla.

HT Eronet je u sklopu blagdanski aktivnosti 13. prosinca rganizirao pogodan program za djecu Gruda, a za 22. prosinca je najavljen za djecu Čapljine.

Kopirati
Drag cursor here to close