Info vodič

Vedrina predstavlja Revoluciju zdravlja

Info vodič

Vedrina predstavlja Revoluciju zdravlja

Kategorija: Razno

Ukratko

U nadolazećim predblagdanskim danima, točnije u subotu 8. prosinca, Mostar će biti počašćen još jednim u nizu javnih događaja koje već tradicionalno organizira udruga za promociju kulture življenja 'Vedrina'. Ovoga puta, udruga 'Vedrina' priprema mnoštvo darova za sve posjetitelje.

Javni događaj pod nazivom 'Revolucija zdravlja' osmišljen je kao višesatni kolaž različitih sadržaja s međunarodnim sudjelovanjem, a održat će se u Hrvatskome domu hercega Stjepan Kosača s početkom u 17 sati. Suorganizator je projekt greekgoesketo.com koji se uređuje i publicira u našem gradu, kao i u Ateni u Grčkoj.

Kratko predavanje održat će Lidija Ereš, Master Coach Hard body workout system, uspješna sportska aktivistica i plesna instruktorica koja djeluje u Ljubuškome i Međugorju. Događaj će uključiti i prikazivanje nagrađivanog dokumentarnog filma 'The Magic pill', koji prati progres više ljudi i djece koji promjenom ishrane potpuno ozdravljaju od teških bolesti. Posjetiteljima će se obratiti i autorica svjetskog bestselera 'Lore of nutrition', publicistica Marika Sboros iz Johanesburga.

Pridružit će nam se i Antonio P. Chioureas aka Coach Tony iz Kanade koji će posjetitelje upoznati s treningom snage i posebnim programom powerliftinga koji pokreće u Mostaru. Događaj će imati i svoj zabavni dio u kojem će posjetitelji imati jedinstvenu prigodu pogledati Mini-komediju 'Hercegovac na dijeti' u izvedbi izuzetno talentiranog glumca Ivana Skoke.

Vrijeme
08. 12. 2018. u 17:00
08. 12. 2018. u 21:00

Ostali info vodiči