Info vodič

Tjedan akreditacije u Bosni i Hercegovini

Info vodič

Tjedan akreditacije u Bosni i Hercegovini

Kategorija: Business

Ukratko

Svjetski dan akreditacije, koji se kao jedinstvena globalna inicijativa s ciljem upoznavanja javnosti sa značajem akreditacije obilježava u cijelom svijetu, bit će obilježen 10. lipnja u Gospodarskoj komori Federacije BiH u Mostaru s početkom u 10 sati. 

Tim povodom press konferencija, na kojoj će sudjelovati predsjednik Gospodarske komore FBiH Marko Šantić, ravnatelj Instituta za akreditiranje BiH Željko Medak, federalni ministar trgovine Zlatan Vujanović te predstavnik Udruge akreditiranih tijela Nikola Herceg, održat će se u Mostaru u 11 sati, priopćeno je iz Gospodarske komore Federacije BiH. 

Dana 9. lipnja obilježava se Svjetski dan akreditacije kao jedinstvena globalna inicijativa, koju su zajednički pokrenuli Međunarodni akreditacijski forum (IAF) i Međunarodna organizacija za suradnju u području akreditiranja laboratorija (ILAC), u cilju upoznavanja javnosti sa značajem akreditacije.

Tema ovogodišnjeg obilježavanja 'Akreditacija: dodavanje vrijednosti lancima snabdijevanja'.

Kao i prethodnih godina, ovaj dan biti će obilježen u cijelom svijetu, a u Bosni i Hercegovini Institut za akreditiranje Bosne i Hercegovine organizira, u bliskoj suradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom BiH, Ministarstvom za europske integracije i međunarodnu suradnju RS i Gospodarskom komorom FBiH, Tjedan akreditacije u Bosni i Hercegovini.

U Mostaru će ovim povdom 10.6. biti održan događaj u prostorijama Gospodarske komore FBiH s početkom od 10:30 sati.

Vrijeme
10. 06. 2019. u 10:30
10. 06. 2019. u 12:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close