Info vodič

Seminar - Zaštita osobnih digitalnih podataka u cyber svijetu

Info vodič

Seminar - Zaštita osobnih digitalnih podataka u cyber svijetu

Kategorija: Razno

Ukratko

Jesmo li dovoljno informirani kada je u pitanju zaštita privatnosti i naših osobnih digitalnih podataka? Većina osoba koje koriste digitalne medije i suvremene pametne uređaje nije svjesna koliko je jednostavno pristupiti njihovim digitalnim podacima, čak i kada misle da vode računa o svojoj sigurnosti. U svakodnevnom životu, štete od neovlaštenog pristupa i zloupotrebe digitalnih podataka mogu biti enormne. Kada se zloupotrebe dogode u poslovnom svijetu, potencijalne štete poprimaju sasvim nove razmjere.

Shodno tome, tvrtke Cyberlab i IT odjel organiziraju jednodnevni seminar na temu 'Zaštita osobnih digitalnih podataka u cyber svijetu', koji će se održati 23.10. u prostorijama SPARK-a, na adresi Blajburških žrtava b.b. Mostar s početkom u 12 sati.

Cilj seminara je upoznati sudionike na jednostavan način kako zlonamjerne osobe mogu pristupiti osobnim podacima, dokumentima, slikama i telefonskim razgovorima, te na koje načine se možemo zaštititi da bismo osigurali da naša privatnost, osobne i privatne informacije ostanu sigurni.

Seminar će voditi mr. sci. Vahidin Đaltur, IT ekspert sa preko 20 godina iskustva u informacijskih tehnologijama, zaštiti IT sistema i sigurnosti elektronskih podataka, a od 2015. stalni sudski vještak za informacijsko - komunikacijske oblasti (digitalna forenzika), predavač na Američkom Univerzitetu BiH na katedri za cyber sigurnost, te predavač u Centru za edukaciju sudaca i tužitelja FBiH.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 150 KM. Za prijavu sudjelovanja, molimo da dostavite popunjem prijavni obrazac putem emaila [email protected], najkasnije do 20.10.2018.

Vrijeme
23. 10. 2018. u 12:00
23. 10. 2018. u 15:00

Ostali info vodiči