Info vodič

Sajam Good life

Info vodič

Sajam Good life

Kategorija: Razno

Ukratko

Pozdravimo ljeto, poželimo dobrodošlicu jeseni na najbolji mogući način, prakticirajući zdravi stil života kakav promovira i drugo izdanje Sajma za poboljšanje kvalitete života Good Life. Sajam se priređuje u danima vikenda 22. i 23.9. na platou Mepas Mall-a u Mostaru u vremenu od 10 - 20 sati.

Predavanjem i treningom s građanima na platou Mepas Mall-a u Mostaru, predstojećega vikenda, Agencija PRimera i Udruga Bonum Vitae otvorit će drugo izdanje Sajma za poboljšanje kvalitete života Good life. Predavanje počinje u 10 sati.

Na mnoga pitanja vezana uz tjelovježbu, odgovori će se moći dobiti od fitness trenerice Marine Šimunović, koja će nakon kratkog predavanja o Hard Body Workoutu održati trening na otvorenom sa svim zainteresiranim posjetiteljima.

Osim izložbenog/prodajnog dijela, sajam će ponuditi i bogat programski sadržaj uz savjete kako provoditi zdravi način života, preko prehrane, fizičke aktivnosti, ali i brige za ljepotu, zatim očuvanje životne sredine kroz zaštitu okoliša, energetsku učinkovitost i sve što doprinosi boljoj kvaliteti života, poput putovanja, dodatne edukacije i drugoga.

U okviru sajma održat će se predavanje/trening Marine Šimunović i drugi sadržaji, dok će predavanje, radionicu i koncert održati Ivana Banfić. Održat će se i kulinarski show, dok će workshop održati Ella Dvornik. Ulaz je besplatan.

Vrijeme
22. 09. 2018. u 10:00
22. 09. 2018. u 20:00

Ostali info vodiči