Info vodič

 "Putevima pobjede" u Mostaru

Info vodič

"Putevima pobjede" u Mostaru

Kategorija: Sport

Ukratko

U subotu, 15. lipnja, s početkom u 17.15 sati, Jedinstvena organizacija boraca (JOB) Grada Mostara - JOB Mostar Jugoistok, Medžlis Islamske zajednice Mostar, Udruženje građana "Botin" Podveležje, te Kulturno-umjetničko društvo "Podvelež", organiziraju niz događaja u sklopu manifestacije "Putevima pobjede", kojom se obilježava 27. godišnjica  Armije Republike BiH.

U petak, 14. lipnja, u džamiji u Podveležju, iza akšam namaza bit će organizirana hatma dova šehidima, te vjerski program kod turbeta s početkom u 21 sat.

U subotu, 15. lipnja, s početkom u 17,15 sati, bit će upriličen centralni program na platou Podveležja, uz kulturno-zabavni program - nastup kulturno-umjetničkih društava, dok će u 20,30 sati biti održana završnica, sada već tradicionalnog, devetnaestog po redu, turnira u malom nogometu "Putevima pobjede 2019" koji okuplja veliki broj ekipa Mostarskih mahala.

''Pozivamo sve građane da se pridruže i sudjeluju u našim aktivnostima kojima slavimo našu patriotsku, plemenitu i časnu borbu za opstanak na prostorima Mostara i Hercegovine i za obranu naše jedine domovine, Bosne i Hercegovine'', poručuju iz UG "Botin" Podveležje.

Vrijeme
14. 06. 2019. u 17:50
15. 06. 2019. u 20:30
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close