Info vodič

Prezentacija Nacrta strategije razvoja općine Čitluk  za razdoblje 2019.-2027.

Info vodič

Prezentacija Nacrta strategije razvoja općine Čitluk za razdoblje 2019.-2027.

Kategorija: Razno

Ukratko

U maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk u petak, 9. studenoga, održat će se sastanak Partnerske grupe (PA) u sklopu izrade strategije integriranog razvoja općine Čitluk, što je u biti, kako je navedeno, javna rasprava o navedenoj strategiji. 

Na sastanku će biti predstavljen Nacrt strategije razvoja općine Čitluk za razdoblje 2019.-2027. godine, kao rezultat rada svih članova ORT-a (Općinskog razvojnog tima), sektorskih grupa (gospodarstvo, ekonomija i okoliš) za izradu strategije razvitka općine Čitluk i svih institucija, udruga i predstavnika privatnog sektora koji su željeli dati svoj doprinos u kreiranju nove strategije razvoja po integriranoj metodologiji. 

U uvodnom dijelu prezentacije ukratko će biti predstavljena strateška platforma koja uključuje socio-ekonomsku analizu, strateško fokusiranje, viziju i strateške ciljeve, a zatim će se preći na sektorske razvojne planove, gdje će se nešto više reći o projektima iz sektora za okoliš, gospodarstvo i društvo. 

Izlaganje će voditi koordinator Općinskog razvojnog tima te voditelji sektorski grupa za sektore: okoliša, gospodarstva i društva. 

Izrada nove strategija razvoja započeta je u prošloj godini, u okviru već spomenutog UNDP-ovog projekta čiji je donator Vlada Švicarske, objavljeno je na internetskim stranicama Općine Čitluk.

Vrijeme
09. 11. 2018. u 10:00
09. 11. 2018. u 11:00

Ostali info vodiči