Info vodič

Premijerna izvedba predstave - To

Info vodič

Premijerna izvedba predstave - To

Kategorija: Kultura

Ukratko

Narodno pozorište Mostar sa zadovoljstvom obavještava javnost da će na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar u petak 21. lipnja sa početkom u 20 sati premijerno biti odigrana predstava 'To' autora Alije Isakovića, u režiji Ivana Lea Leme.

Radnja predstave se događa tijekom talačke krize, a smještena je na periferiju grada u jednoj kavani ili krčmi u kojoj se nađu, kao u nekom socijalnom agregatu, polusvijeti ljudi koji su na društvenoj ljestvici nisko strukturirani, tramvajdžija, nosač, pjevačica, konobar, i protagonisti, tzv. općenito nazvani gost i brat.

Glumačku postavu čini ansambl NPM-a, i to: Saša Oručević, Emir Spahić, Jasmin Krpo, Emir Sejfić, Vedran Vilogorac, Ajla Hamzić, Amela Kreso, Šerif Aljić, Mirsad Elezi i Goran Lozo. Scenografiju predstave radi Vesna Režić, kostimografiju Mirjana Zagorec, a glazbu potpisuje Zvonimir Dusper Dus.

Prva repriza predstave je već narednog dana 22. lipnja, a cijena ulaznica za premijeru i prvu reprizu predstave 'To' iznosi 10 KM.

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 do 14 sati, na dan igranja predstave od 9 do 14 sati, te od 18 do 20 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Vrijeme
21. 06. 2019. u 20:00
21. 06. 2019. u 21:30
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close