Info vodič

Poziv na radionicu o pustolovnom turizmu u ŽZH

Info vodič

Poziv na radionicu o pustolovnom turizmu u ŽZH

Kategorija: Business

Ukratko

Ured Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije poziva sve zainteresirane na radionicu "Pustolovni turizam - Razvoj i promocija programa", koja će se održati u petak, 15. veljače na Agroturizmu "Marića Gaj" u Grudama u 10 sati. 

Na radionici će se, između ostalog, raspravljati o razvoju i promociji programa turističke ponude, s posebnim naglaskom na aktivni turizam na području ŽZH.    

Najvažniji cilj radionice je provođenje popularizacije avanturističkog turizma kroz formiranje novih programa za razvoj turističke ponude na područjima na kojima turizam nije dovoljno razvijen, a imaju turističke potencijale u tradicijskoj i prirodnoj baštini. 

Radionica je podržana od strane projekta MarketMakers, koji je dio napora Švicarske vlade za pomoć BiH na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o. 

Ujedno je to i nastavak aktivnosti projekta "Razvoj i diversifikacija turističke ponude u  Zapadnohercegovačkoj županiji", a sve s ciljem pristupanja što kvalitetnijoj izradi Plana razvoja turizma ŽZH, s posebnim naglaskom na aktivni turizam. 

Radionicu će voditi stručnjakinja za razvoj aktivnog turizma Iva Bencun, vlasnica poznate turističke agencije Feral Tours d.o.o. 

Zainteresirani se na radionicu mogu prijaviti putem službene e-mail adrese [email protected] najkasnije do četvrtka, 14. veljače do 12 sati.

Vrijeme
15. 02. 2019. u 10:00
15. 02. 2019. u 12:00

Ostali info vodiči