Info vodič

Otvaranje izložbe - Salon mladih

Info vodič

Otvaranje izložbe - Salon mladih

Kategorija: Kultura

Ukratko

Udruženje likovnih umjetnika Bosne i Hercegovine, u suradnji sa galerijom Collegium artisticum i Charlama Depot Gallery, ponovno organizira iznimno značajnu likovnu manifestaciju 'Salon mladih'.

Očekuju da će ova izložba na vjerodostojan način pružiti uvid u aktualno stanje stvaralačkog potencijala mladih autora i autorica i nadaju se da će ovakva smotra i ubuduće, kao tradicionalna manifestacija, opravdavati visoka očekivanja.

Radove za izložbu je odabrao žiri u sastavu: Jusuf Hadžifejzović, umjetnik i voditelj galerije suvremene umjetnosti Charlama Depot, Sanela Nuhanović, povjesničarka umjetnosti i kustosica galerije Collegium artisticum, Danis Fejzić, predsjednik Udruženja likovnih umjetnika Bosne i Hercegovine.

Otvorenje izložbe 'Salon mladih' će biti upriličeno u četvrtak 8. studenog u 19:30 sati, u prostorima pomenutih reprezentativnih sarajevskih galerija. Izložba će za posjete će biti otvorena do 26. studenog.

Pobjednika ovogodišnjeg 'Salona mladih' (po izboru stručnog žirija) očekuje samostalna izložba u galeriji 'Roman Petrović', Sarajevo, u svibnju 2019. godine.

Vrijeme
08. 11. 2018. u 19:30
08. 11. 2018. u 20:00

Ostali info vodiči