Info vodič

Obilježavanje 20 godina postojanja MFS Emmaus

Info vodič

Obilježavanje 20 godina postojanja MFS Emmaus

Kategorija: Razno

Ukratko

U subotu 6. travnja, u sjedištu Međunarodnog foruma solidarnosti – Emmaus (MFS-Emmaus) u Doboj Istoku, sa početkom u 11 sati, svečanim programom i prijemom gostiju će biti obilježeno jubilarnih 20 godina humanitarnog rada.

Tijekom trajanja manifestacije, održat će se Memorijalni malonogometni turnir za djecu 'Franco Bettoli 2019', u čast velikog humaniste i nekadašnjeg predsjednika Emmaus Internationala.

Godine iskustva naučile su ih da ne ostavljaju nikoga bez ukazane pomoći, ali da one najranjivije osobe budu njihove vodilje ka usmjeravanju dobra. Pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija nije više samo puka fraza koja se zavukla u uši. Nenamjerno, ali odgovorno, sada već prelazi u zakletvu od koje ne odstupaju.

U narednom periodu nastavljaju sa svojim stalnim i sezonskim projektima. U ovoj godini su pokrenuli akciju za pomoć u školovanju siročadi u Nigeru, a u tijeku je i akcija pomoći za narod Sirije koja se provodi na području cijele BiH, u suradnji sa organima Islamske zajednice, izjavili su iz MFS-Emmaus-a.

Vrijeme
06. 04. 2019. u 11:00
06. 04. 2019. u 13:00
Lokacija
Doboj

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close