Info vodič

Natjecanje iz engleskog jezika prezentacijskog karaktera u Mostaru

Info vodič

Natjecanje iz engleskog jezika prezentacijskog karaktera u Mostaru

Kategorija: Obrazovanje

Ukratko

Natjecanje učenika drugog razreda svih srednjih škola HNŽ-a u poznavanju engleskog jezika prezentacijskog karaktera, u organizaciji Zavoda za školstvo Mostar, bit će upriličeno u utorak, 7. svibnja, u Srednjoj prometnoj školi Mostar. 

Dosad su natjecanja bila u formi testa, a ove godine učenici imaju priliku pokazati produktivne jezične vještine i prezentacijska umijeća na temu "Human Interactions – Good and Bad Sides of it", priopćili su organizatori. 

Škole su se, kako je navedeno, prijavile s podtemama koje odgovaraju strukama koje učenici izučavaju, a predstavit će se po dva učenika u pratnji nastavnika-mentora. 

Učenike će pratiti i procjenjivati povjerenstvo u sastavu: Mario Penavić, viši asistent na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, Odsjek za engleski jezik i književnost, Jelena Šimunović, učiteljica engleskog jezika u Osnovnoj školi Bartola Kašića Mostar i suradnica na Školskoj praksi 1. za studente engleskog jezika Sveučilišta u Mostaru te Marija Ćavar, stručna savjetnica za engleski jezik u Zavodu za školstvo Mostar.

Vrijeme
07. 05. 2019. u 09:00
07. 05. 2019. u 10:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close