Info vodič

Mostar Steam team

Info vodič

Mostar Steam team

Kategorija: Razno

Ukratko

U Američkom kutku Mostar u srijedu, 13.6. od 16:30 do 19:30 sati, bit će organiziran 'Treći Mostar STEAM Team Sajam' kojim se želi predstaviti rezultati kreativnog druženja više od 140 učenika/ca iz 16 osnovnih škola iz Mostara i šire.

Naime, proteklih devet mjeseci u Kutku održavao se treći ciklus Mostar STEAM Team programa za učenike/ce 8. i 9. razreda osnovnih škola iz Mostara i okoline (Šesta osnovna škola, O.Š. 'Petar Bakula', O.Š. 'Mustafa Ejubović - šejh Jujo', O.Š. 'Antun Branko Šimić', Četvrta osnovna škola, O.Š. 'Ivan Gundulić', O.Š. 'Bartol Kašić' (Rodoč), O.Š. Bijelo Polje, O.Š. Zalik, O.Š. 'Ilija Jakovljević', O.Š. Čapljina, O.Š. Ilići, O.Š. Kruševo, O.Š. 'Vladimir Pavlović' Čapljina, Treća osnovna škola i O.Š. 'Mujaga Komadina'). Tijekom programa, učenici/e su imali/e priliku aktivno sudjelovati u likovnim, fotografskim, video i audio radionicama kao i radionicama 3D modeliranja.

Stoga, na Sajmu se želi predstaviti Mostar STEAM Team stvaralaštvo i pružiti priliku za druženje sa sudionicima i sudionicama. Sajam je besplatan i otvoren za sve - kako za sudionike/ce, njihove roditelje, rodbinu, prijatelje/ice i profesori/ce, tako i za sve one koji žele posjetiti Kutak, pogledati dječije uratke i istražiti tehnološke i knjižne resurse Kutka.

Predstavnici/e medija pozvani su da se pridruže u srijedu, 13.6. u 18 sati.

Vrijeme
13. 06. 2018. u 16:30
13. 06. 2018. u 19:30

Ostali info vodiči