Info vodič

Međunarodni simpozij iz dječje kirurgije i urologije

Info vodič

Međunarodni simpozij iz dječje kirurgije i urologije

Kategorija: Obrazovanje

Ukratko

Svečano otvorenje XVI. simpozija iz dječje kirurgije i urologije bit će upriličeno 30. svibnja u 13 sati na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. 

I ove godine simpozij će okupiti iznimno priznate i poznate stručnjake iz područja dječje kirurgije i urologije, a po prvi put najavljen je i dolazak prof. dr. sc. Aseem Ravindra Schulka iz Cincinanatia (SAD) i prof. dr. sc. Rakesh S. Joshi iz Ahmedabada (India). 

Zahvaljujući njihovom dolasku, kao i učešću brojnih drugih liječnika iz različitih medicinskih centara iz Njemačke, Švicarske, Italije, Hrvatske, Srbije, Slovenije te Bosne i Hercegovine, Mostar će i ove godine postati nezaobilazna destinacija na karti uspješnih međunarodnih susreta dječjih kirurga i urologa, priopćeno je iz SKB-a Mostar. 

U sklopu simpozija, predviđeno je izvođenje 18 operativnih zahvata koji će se prenositi uživo video linkom u amfiteatar Medicinskog fakulteta. 

Simpozij, čiji je organizator Sveučilišna klinička bolnica Mostar, u suradnji s Kinderchirurgische Klinik im Dr. von Haunerschen Kinderspital Ludwig-Maximilians-Universitaet i Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru, bit će bodovan od Liječnike komore HNŽ-a, a pored velikog broja domaćih i stranih stručnjaka iz područja dječje kirurgije i urologije, nazočit će mu i mnogi uglednici iz javnog, društvenog i političkog života Bosne i Hercegovine, stoji u priopćenju.


Vrijeme
30. 05. 2019. u 13:00
30. 05. 2019. u 15:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close