Info vodič

Moja budućnost u Širokom Brijegu

Info vodič

Moja budućnost u Širokom Brijegu

Kategorija: Obrazovanje

Ukratko

Projekt Moja budućnost u partnerstvu sa Coca-Colinom podrškom mladima organizira posebne obuke o poslovnim vještinama za mlade u Hercegovini koje će se održati u Širokom Brijegu (četvrtak, 20.6. od 10 do 15 sati u Narodnoj knjižnici).

Cilj obuke je upoznati mlade s razvojem efektnih projekata u lokalnim zajednicama, s fokusom na vještine projektnog managementa, socijalnog poduzetništva i naprednih tehnika za pronalaženje sredstava i kreiranja lokalnih partnerstava. Iskusni voditelji obuke su: Erol Mujanović (iskustva u UNDP-u, Svjetskoj Banci, Britanskom veleposlanstvu i kao trener na stotitanjak projekata) i Jan Z. Kulenović (dizajn edukativnih programa kroz koje je prošlo više od 100.000 osoba, direktor Munja Inkubatora i konsultant za više od 50 organizacija).

Zahvaljujući projektu Moja budućnost kojeg realizira Helvetas u suradnji s Munja Inkubatorom i Hocu.ba info platformom i uz podršku Medicor fondacije, u Konjicu, Širokom Brijegu, Trebinju i Čitluku tijekom proljeća kreirane su Grupe budućnosti za razvoj vještina zapošljivosti mladih kojima će ovo biti dodatna obuka.

Također, 2.7. će svi sudionici Grupa budućnosti i ove obuke  moći sudjelovati i na Inovacijskom danu kada će se predstaviti projekti mladih.

Broj mjesta je ograničen pa pozivamo mlade da požure sa prijavama.

Vrijeme
20. 06. 2019. u 10:00
20. 06. 2019. u 15:00
Lokacija
Široki Brijeg

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close