Info vodič

Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju

Info vodič

Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju

Kategorija: Razno

Ukratko

Javna ustanova Centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama 'Los Roslales' Mostar organizira Prve međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju u Mostaru pod motom 'Ko igra, pobjeđuje!'.

Natjecanje će se održati u periodu od 11.-13. travnja, a oko 200 natjecatelja koji dolaze iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore i cijele Bosne i Hercegovine, imat će priliku da pokažu svoje kvalitete u kuglanju, združenoj atletici i stolnom tenisu.

Povodom održavanja Prvih međunarodnih igara za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju u Mostaru pod motom 'Ko igra, pobjeđuje!' bit će organiziran i svečani defile na kojem će bit predstvaljene ekipe koje će sudjelovati na igrama uz prigodan zabavni program.

Svečani defile održat će se u četvrtak, 11.4. s početkom u 19:30 sati u dvorani USCR 'Midhat Hujdur - Hujka' u Sjevernom logoru. Izjave za medije će biti za vrijeme svečanog defilea, kao i u petak 12.4. u vremenu od 10:30 – 12 sati na atletskom terenu u Sjevernom logoru i u kuglani Mepas Mall (4. kat).

Vrijeme
11. 04. 2019. u 19:30
11. 04. 2019. u 20:15
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close