Info vodič

Manifestacija - Mini šampioni

Info vodič

Manifestacija - Mini šampioni

Kategorija: Razno

Ukratko

U subotu, 1. lipnja od 10 do 15 sati u Gradskom parku u Doboju održat će se deveta po redu manifestacija 'Mini šampioni'. Ovaj veliki zabavno-sportski događaj za djecu organizira Otvorena zabavna škola nogometa (CCPA-OFFS) pod direktnim pokroviteljstvom UEFA-e, te uz sponzorsku podršku kompanije Mastercard, Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i grada Doboja sa svojim službama.

Sudionici ovogodišnjih 'Mini šampiona' su djeca koja dolaze iz Doboja, Grapske, Rudanke, Kotorskog, Teslića, Jelaha, Usore, Zavidovića, Maglaja, Žepča, Kosove, Doboj Juga, Gračanice, Lukavca, Petrova, Doboj Istoka, Banovića i Živinica. Više od 450 dječaka i djevojčica iz 30 klubova, vrtića, škola i ustanova iz BiH, bit će podijeljeno u timove ovogodišnjih finalista Lige šampiona i rad na stanicama će se odvijati u duhu UEFA natjecanja, navijanja, fair play-a i međusobnog poštivanja.

'Mini šampioni' će se odvijati na 15 stanica Fun Football-a, postavljenih u Gradskom parku u Doboju. Sa djecom će raditi blizu 100 trenera i asistenata. Osim igranja nogometa, bit će upriličeno i niz kreativnih i edukativnih radionica za djecu kroz baby zonu, likovne i glazbene radionice, te radionice posvećene nogometu, očuvanju životne okoline, zdravoj ishrani, sigurnosti djece u prometu i fer navijanju.

Vrijeme
01. 06. 2019. u 10:00
01. 06. 2019. u 15:00
Lokacija
Doboj

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close