Info vodič

Ljetna škola Europske unije

Info vodič

Ljetna škola Europske unije

Kategorija: Razno

Ukratko

Razumijevanje Europe, europskog društva, institucija i mehanizama Europske unije, ali i prava i obaveza koje članstvo u Uniji omogućava te uloge građana u procesima odlučivanja na razini EU, postali su približavanjem Bosne i Hercegovine Europskoj uniji sastavnim dijelom građanske pismenosti. U tom smislu, važno je da građani/ke Bosne i Hercegovine, posebno mladi u procesu neformalnog obrazovanja, usvoje određena znanja, sposobnosti (vještine) i stavove o Uniji i integracijskim procesima Bosne i Hercegovine.

Stoga je Paneuropska unija Bosne i Hercegovine u partnerstvu sa Fondacijom Konrad Adenauer odlučila pokrenuti 'Ljetnu školu Europske unije' koja će se održavati od 12. do 15. lipnja u hotelu 'Saraj' u Sarajevu.

Sudjelovat će eminentni predavači, uključujući univerzitetske profesore, predstavnike BiH i EU institucija i eksperte iz oblasti europskih integracija, a polaznicima će biti uručeni certifikati nakon kompletiranja Ljetne škole. Polaznici škole su mladi ljudi iz cijele Bosne i Hercegovine, njih trideset.

Otvaranje 'Ljetne škole Europske unije' predviđeno je 12. lipnja u 10 sati.

Vrijeme
12. 06. 2019. u 10:00
12. 06. 2019. u 13:00
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close