Info vodič

Kongres anestetičara

Info vodič

Kongres anestetičara

Kategorija: Razno

Ukratko

Šesti međunarodni Kongres anestetičara održat će se od 21. do 23. rujna u Centru za kulturu grada Mostara, u organizaciji Udruženja anestetičara, medicinskih sestara/tehničara intenzivne terapije, reanimacije, urgentne medicine i transfuzije "Puls" BiH.

Po riječima predsjednika PULS-a Mevludina Babajića, ovogodišnji Kongres fokusiran je na obrazovanje i specijalizaciju anestetičara i intenzivista kao i na problem nepriznavanja koeficijenta, s kojim se suočavaju specijalisti ove struke u cijeloj regiji.

Tijekom skupa bit će prezentirano 90 stručnih radova iz područja anestezije, reanimacije, intenzivne njege, terapije bola, urgentne medicine i transfuzije te je najavljeno oko 300 sudionika, predstavnika, odnosno predsjednika udruženja iz BiH, zemalja regije, te Francuske i Švedske.

Među njima su i predsjednik Svjetske federacije (IFNA-e) medicinskih sestara i tehničara na anesteziji Pascal Rod, predstavnica IFNA-e za Balkan Zorica Kardoš te brojni drugi svjetski stručnjaci iz ovog područja, priopćili su organizatori.

Svečano otvaranje Kongresa najavljeno je za petak, 21. rujna u 18 sati.

Vrijeme
21. 09. 2018. u 18:00
21. 09. 2018. u 20:30

Ostali info vodiči