Info vodič

Konferencija za medije povodom regionalnog glazbenog festivala

Info vodič

Konferencija za medije povodom regionalnog glazbenog festivala

Kategorija: Razno

Ukratko

Konferencija za medije koja će se održati povodom predstavljanja projekta i najave jednog od najvećih glazbenih festivala, ne samo u Bosni i Hercegovini već i u regiji. Festival će se održati u Sarajevu od 26. do 28. srpnja uz slobodan / besplatan ulaz.

Za tri dana trajanja na festivalu će nastupiti 27 izvođača iz cijele regije. Bajaga i Instruktori, Zabranjeno Pušenje, Crvena Jabuka, Van Gogh, Hladno Pivo, Kiki Lesendrić i Piloti, Grupa Bolero, Regina samo su od nekih koji će nastupiti na ovom festivalu.

Na konferenciji na kojoj će biti predstavljen cijeli projekat sudjelovat će: ministrica okoliša i turizma FBiH dr. Edita Đapo, ministar kulture i sporta KS Mirvad Kurić, ministar unutarnjih poslova KS Admir Katica, gradonačelnik Grada Sarajeva Abdulah Skaka, predsjednik Turističke zajednice KS Nermin Muzur, načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić, načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić, načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo, pomoćnik načelnika Općine Novi Grad Sarajevo, producent festivala Adnan Mundžić.

Od izvođača na konferenciji će sudjelovati: Dražen Žerić (Crvena Jabuka), Kiki Lesendrić (Kiki i Piloti), Momčilo Bajagić (Bajaga i Instruktori), Miroslav Bartulica (grupa Bolero), Aleksandar Čović (grupa Regina), Bojan Jović (After Affair).

Putem video linka će sudjelovati: Zvonimir Đukić Đule (Van Gogh), Davor Sučić Sula (Zabranjeno Pušenje), Mladen Subošić (Hladno Pivo), Atila Aksoj (Zoster). Konferencija za medije će se održati u Domu mladih u Sarajevu 21.5. od 13 sati.

Vrijeme
21. 05. 2019. u 13:00
21. 05. 2019. u 13:30
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close