Info vodič

Konferencija za medije povodom projekta - Život nije instagram - vježbaj

Info vodič

Konferencija za medije povodom projekta - Život nije instagram - vježbaj

Kategorija: Razno

Ukratko

U petak 5. travnja u Gradskoj vijećnici Grada Mostara sa početkom u 11 sati bit će održana konferencija za medije povodom početka realizacije projekta 'Život nije Instagram - Vježbaj'.

Pomenuti projekat je dio projekta 'Smanjenje faktora rizika za zdravlje stanovništva u BiH' kojeg podržava Vlada Švicarske, a implementira Konzorcij za zagovaranje zdravih životnih stilova u lokalnoj zajednici Asocijacija XY i Boram u partnerstvu sa ministarstvom zdravstva FBiH i Svjetskom bankom.

Konferenciji će prisustvovati članovi koalicije: dipl. pravnik (projekt menadžer, koordinator) Merima Hafizović; mag.eduk. znanosti iz oblasti kineziologije, viši samostalni referent za sport u Gradskoj upravi Grada Mostara Nedžad Vuk; prim.dr., spec.hig. i zdr.ekologije, šef službe Higijene i zdr. Ekologije u Zavodu za javno zdravstvo HNŽ Eniz Čolaković; prof.pedagogije - pedagog, viši stručni suradnik za mlade u MONKS Azemina Gubeljić; roditelj, upravni pravnik, član udruženja 'Naša djeca' (član ekspertnog tima) Marijana Vilenica Obradović.

Vrijeme
05. 04. 2019. u 11:00
05. 04. 2019. u 11:30
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close