Info vodič

Konferencija za medije povodom premijere predstave - Sjećaš li se Doli Bel

Info vodič

Konferencija za medije povodom premijere predstave - Sjećaš li se Doli Bel

Kategorija: Kultura

Ukratko

Premijera predstave 'Sjećaš li se Doli Bel' za predstavnike medija, nastalu po scenariju i romanu Abdulaha Sidrana, u režiji Kokana Mladenovića. Premijera za medije će biti održana 14.3. od 20 sati, na sceni Kamernog teatra 55.

Predstava 'Sjećaš li se Doli Bel' napravljena je kao svojevrstan odgovor vremenu koje je prošlo, u kojoj ćemo kroz prizmu sjećanja glavnog lika Dine, proći kroz sva ona događanja koja su obilježila film i ispričala dirljivu ljubavnu priču o prvoj ljubavi i o životu jedne sarajevske obitelji u vremenu koje je obećavalo mnogo, a koje je na kraju pojelo samo sebe, i mnoge od nas sa sobom.

Za svaku redakciju su predviđene 2 ulaznice, a potrebno je prijaviti rezervaciju na službeni mail teatarske kuće. Konferencija za medije uoči premijere predstave 'Sjećaš li se Doli Bel' će biti održana 13.3. od 11 sati u galeriji 'Gabrijel' Kamernog teatra 55. Odmah poslije konferencije će na sceni Kamernog teatra 55 biti omogućeno medijima snimanje i fotografiranje kadrova iz predstave.

Vrijeme
13. 03. 2019. u 11:00
13. 03. 2019. u 11:30
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close