Info vodič

Konferencija za medije povodom nove predstave Narodnog pozorišta

Info vodič

Konferencija za medije povodom nove predstave Narodnog pozorišta

Kategorija: Kultura

Ukratko

Narodno pozorište Mostar sa zadovoljstvom obavještava javnost da će na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar u petak 21. lipnja sa početkom u 20 sati premijerno biti odigrana predstava 'To' autora Alije Isakovića, u režiji Ivana Lea Leme.

Radnja predstave se događa tijekom talačke krize, a smještena je na periferiju grada u jednoj kavani ili krčmi u kojoj se nađu, kao u nekom socijalnom agregatu, polusvijeti ljudi koji su na društvenoj ljestvici nisko strukturirani, tramvajdžija, nosač, pjevačica, konobar, i protagonisti, tzv. općenito nazvani gost i brat.

Glumačku postavu čini ansambl NPM-a, i to: Saša Oručević, Emir Spahić, Jasmin Krpo, Emir Sejfić, Vedran Vilogorac, Ajla Hamzić, Amela Kreso, Šerif Aljić, Mirsad Elezi i Goran Lozo. Scenografiju predstave radi Vesna Režić, kostimografiju Mirjana Zagorec, a glazbu potpisuje Zvonimir Dusper Dus.

Prva repriza predstave je već narednog dana 22. lipnja, a cijena ulaznica za premijeru i prvu reprizu predstave 'To' iznosi 10 KM.

Povodom premijere pomenute predstave, u srijedu, 19. lipnja sa početkom u 11 sati u 'Studiju 64' bit će održana konferencija za medije kojoj će prisustvovati: redatelj Ivan Leo Lemo, direktor Narodnog pozorišta Mostar Almir Mujkanović, umjetnički direktor Emir Spahić, te ansambl NPM-a.

Vrijeme
19. 06. 2019. u 11:00
19. 06. 2019. u 11:30
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close