Info vodič

Konferencija za medije povodom festivala - Slovo Gorčina

Info vodič

Konferencija za medije povodom festivala - Slovo Gorčina

Kategorija: Kultura

Ukratko

Direkcija Festivala kulture 'Slovo Gorčina' organizira prvu konferenciju za medije uoči predstojećeg Festivala kulture 'Slovo Gorčina', koji će se održati u Stocu 26-28. srpnja.

Na konferenciji će se obratiti Gorčin Dizdar, Predsjednik OU Udruženja 'Slovo Gorčina' i predstaviti ovogodišnji program festivala i Stolački ljetnji univerzitet, koji se organizira u suradnji sa Fondacijom Friedrich Eber, u sklopu projekta SEE Democratic Left (Demokratska ljevica jugoistočne Europe), a čija je ovogodišnja tema - otpor!

Na konferenciji će biti predstavljen i Bilten 'Slovo Gorčina' (dvobroj 2018/2019). Osim Dizdara, nazočnima će se obratiti i pjesnik Mile Stojić, predsjedavajući žirija na natječaju za dodjelu književne nagrade 'Mak Dizdar', Matija Bošnjak, književni kritičar i urednik Biltena 'Slovo Gorčina', te volonter na festivalu, Muamer Tucaković.

Konferencija će se održati u utorak, 16.7., sa početkom u 11 sati, u Muzeju književnosti i pozorišne umjetnosti Bosne i Hercegovine, na adresi Sime Milutinovića Sarajlije 7.

Vrijeme
16. 07. 2019. u 11:00
16. 07. 2019. u 11:30
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close