Info vodič

Konferencija za medije Crvenog križa BiH povodom Mediteranske konferencije

Info vodič

Konferencija za medije Crvenog križa BiH povodom Mediteranske konferencije

Kategorija: Razno

Ukratko

Društvo Crvenog križa Bosne i Hercegovine će biti domaćin 13. Mediteranske konferencije društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca koja će se održati u periodu od 2. do 5. travnja u hotelu 'Hills' u Sarajevu pod sloganom 'Postojimo za humanost'.

Tijekom Mediteranske konferencije, nacionalna društva Crvenog križa i Crvenog polumjeseca će razgovarati o humanitarnih izazovima vezanim za migracije, klimatske promjene, angažmanu mladih i socijalnoj inkluziji, te će definirati strateške smjernice koje će Centar za suradnju na Mediteranu (CCM) slijediti u naredne četiri godine.

Mediteranska konferencija društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca okuplja 26 nacionalnih društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca zemalja Mediterana, kao i drugih nacionalnih društava koja imaju povijesne ili geografske veze sa regijom.

Na predstojećoj konferenciji razgovarat će se o:
- migracijama
- volontiranju i migracijama
- angažmanu mladih
- rukovodstvu žena
- socijalnoj inkluziji
- klimatskim promjenama.

U povodu ovog događaja Društvo Crvenog križa Bosne i Hercegovine u suradnji sa Centrom za suradnju na Mediteranu (CCM) održat će konferenciju za medije 2.4. sa početkom u 11 sati u hotelu 'Hills'.

Vrijeme
02. 04. 2019. u 11:00
02. 04. 2019. u 11:30
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close