Info vodič

Konferencija za medije BiHAMK-a

Kategorija: Razno

Ukratko

Konferencija za medije koju realizira BiHAMK (Bosanskohercegovački automoto klub) koja će se održati nakon Okruglog stola na temu 'Sigurnost djece u prometu'. Konferencija će se održati 9.5. u hotelu 'Hills', Butmirska cesta 18, sa početkom u 12 sati.

Na konferenciji će se uručiti peticija i prijedlozi za rješenje problema sigurnosti djece u prometu koju će potpisati predstavnik MKiP BiH.

Prisutnima će se obratiti predstavnik upravnih organa BiHAMK-a predsjednik Ivo Komšić, tajnik Ministarstva komunikacija i transporta BiH Igor Pejić, predstavnik JP Ceste FBiH Reuf Boračić, predstavnik MUP Kantona Sarajevo Elvedin Mahmutović, koordinator projekta Mersiha Imširović, te predstavnik 'Sarajevo taxi'.

Također će se uručiti donacija dječjih autosjedalica Udruženju taxi prevoznika 'Sarajevo Taxi', te će roditelji male djece biti u mogućnosti da pozivom 'Sarajevo taxija' osiguraju dječju autosjedalicu u vozilu tijekom vožnje. Na taj način BiHAMK nastavlja sa radom rješenja problema sigurnosti djece u prometu.

Vrijeme
09. 05. 2019. u 12:00
09. 05. 2019. u 12:30
Lokacija