Info vodič

Kampanja - Sigurno vezani u vozilu

Info vodič

Kampanja - Sigurno vezani u vozilu

Kategorija: Razno

Ukratko

Prometne nezgode na bosanskohercegovačkim cestama godišnje odnose više od 300 ljudskih života, dok oko 11.000 osoba bude lakše ili teže ozlijeđeno. Nažalost dio ovih statističkih brojki su i djeca. Tako je tijekom, prema poslijednjim podacima, 2016. godine u našoj zemlji smrtno stradalo 12 djece, dok ih je oko 200 pretrpilo teške tjelesne ozljede.

BiHAMK kao jedna od vodećih organizacija u oblasti unapređenja sigurnosti cestovnog prometa u suradnji sa JP Ceste FBiH, a pod pokroviteljstvom Međunarodne Automobilističke Federacije (FIA) nastavlja realizaciju prometno-preventivne kampanje koja se odnosi na korištenje dječjih autosjedalica pod nazivom 'Sigurno vezani u vozilu'.

Pomenuta kampanja provodi se u okviru UN Dekade, akcije za cestovnu sigurnost, i usmjerena je na podizanje svijesti roditelja o značaju korištenja sigurnosnih autosjedalica za vrijeme vožnje.

Kampanja će se realizirati prema slijedećem planu i programu:
- 1.4. u Mostaru, u Srednjoj prometnoj školi, dr. Mile Budaka 26, u vremenu od 11-13 sati, gdje će se u okviru navedene kampanje održati i prometno-preventivno predavanje učenicima Srednje škole.

Vrijeme
01. 04. 2019. u 11:00
01. 04. 2019. u 13:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close