Info vodič

Izvedba predstave - Konstelacije

Info vodič

Izvedba predstave - Konstelacije

Kategorija: Kultura

Ukratko

Petak 5.4. je rezerviran za 'Konstelacije', gostujuću predstavu Teatra Exit u produkciji Osječkog ljeta kulture. Drama započinje naizgled bezazlenim susretom muškarca i žene, ali ono što slijedi svakako je nesvakidašnje i ruši granice svijeta koji poznajemo.

Razgovor započinju njenim pitanjem može li on polizati vrh vlastitog lakta, a nastavljaju pričom o istovremenom 'postojanju', biti bilo gdje u bilo kojem trenutku u isto vrijeme. Muškarac i žena te beskonačne mogućnosti njihove veze. Ili ipak ne tako beskonačne? Postoji li uopće izbor ili je sve samo stvar sudbine.

'Konstelacije' su priča o običnom životu, o svakom životu, životu koji počinje. Predstavu je režirala Aida Bukvić, a u njoj igraju Olga Pakalović i Vladimir Posavec-Tušek. Predstava počinje u 20 sati.

Rezervacija ulaznica moguća je porukom na Facebook stranici hnkmostar ili telefonom na broj 063 019 019. Cijena ulaznice je 10 KM, za učenike, studente i umirovljenike je 5 KM. Studenti Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere koji su dostupni u prostorijama Studentskog zbora.

Vrijeme
05. 04. 2019. u 20:00
05. 04. 2019. u 21:30
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close