Info vodič

Inženjersko natjecanje EBEC

Info vodič

Inženjersko natjecanje EBEC

Kategorija: Obrazovanje

Ukratko

Tehnički klub Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru - BEST Mostar organizira inžinjersko natjecanje EBEC 22.-23.3. s ciljem obogaćivanja obrazovnog procesa studenata i razvijanja njihovih potencijala i vještina. Otvaranje natjecanja je u prostorijama Fakulteta informacijskih tehnologija Univerziteta u 11 sati.

Svečano otvaranje događaja će biti upriličeno 22. ožujka kada će se prisutnima obratiti glavni organizator EBEC-a, predsjednik BEST-a i predstavnik generalnog sponzora AtlantBH. Također, uvertira pred natjecanje jeste panel-diskusija na temu 'Perspektiva mladih inžinjera u Bosni i Hercegovini' te radionice i predavanja iz oblasti inžinjeringa.

Natjecateljski dio će se održati 23. ožujka u dvije kategorije i to Team Design i Case Study.

Nakon lokalne runde u Mostaru pobjednici natjecanja imaju priliku otići na regionalnu rundu EBEC-a u Novom Sadu u periodu od 9. do 13. svibnja na kojoj će se natjecati studenti iz Zagreba, Maribora, Beograda, Podgorice, Skoplja, Niša kao i grada domaćina. Finalna runda EBEC-a će se održati u Torinu u kolovozu kada će se proslaviti njegov jubilej.

Vrijeme
22. 03. 2019. u 11:00
22. 03. 2019. u 15:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close