Info vodič

FutureA festival za djecu

Info vodič

FutureA festival za djecu

Kategorija: Zabava

Ukratko

Udruga Out of Area iz Nizozemske i ove godine organizira FutureA festival za djecu, koji će se 29.5. održati u Čapljini s početkom od 12:30 sati.

Vođeni iznimnim interesom i brojem djece koji su nazočili festivalu te prošlogodišnjim pozitivnim iskustvom, grad Čapljina - gradonačelnik će i ove godine biti domaćin festivala FutureA.

Tri FutureA autobusa s volonterima i više kamiona igračaka posjetit će tako ove godine Čapljinu 29.5., te Fojnicu 25. 5., Travnik 27.5. i Jajce 28.5. Djeca će sa svojim učiteljima i roditeljima moći uživati u više od 40 radionica koje će FutureA organizirati na Trgu kralja Tomislava u Čapljini.

Grad Čapljina i udruga Out of Area iz Nizozemske najavljuju veliki besplatni dječji festival 'Futurea' na Trgu kralja Tomislava u Čapljini za srijedu 29.5.

Gradonačelnik Čapljine dr. Smiljan Vidić poziva svu djecu od 6 do 16 godina na druženje i kreativne radionice. Za dobru zabavu će se pobrinuti 120 Nizozemskih i 50 Čapljinskih volontera. Sva djeca, sa svojim školama ili roditeljima moći će uživati u 40 radionica koje će biti organizirane za njih na Trgu kralja Tomislava u Čapljini.

Likovi iz bajke, Snjeguljica, Nada the Dog, klaun Keppie, Sirena Hana i Jack Sparrow poželjet će dobrodošlicu svoj djeci na festivalu.

Djeca će moći isprobati glazbene instrumente, kreativne radionice kao što su ples, igre loptom, ribolov, XXL Twister, vježbe kreativnosti izrade narukvica, crtanje majica, bojenje lica također će uljepšati dan u Čapljini.

Za aktivniju djecu, bit će postavljen toranj za penjanje, potezanje konopa, dvorci za skakanje, sportska traka i brojna druga iznenađenja. Festival 'Futurea' u Čapljini završiti će velikom predstavom s puno glazbe i video klipova na kojoj će se plesači, klaunovi, čuveni mađioničar Nicolini i Čapljinske mažoretkinje zabaviti djecu, a i njihovu pratnju.

Vrijeme
29. 05. 2019. u 12:30
29. 05. 2019. u 16:30
Lokacija
Čapljina

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close