Info vodič

Forum - Pametne škole

Info vodič

Forum - Pametne škole

Kategorija: Razno

Ukratko

Vlada Tuzlanske županije i Centar za razvoj i podršku iz Tuzle 12.6., organiziraju završni forum projekta 'Pametne škole' pod nazivom 'Energijska efikasnost – ulaganja i dobrobiti'. Cilj foruma je da se prezentacijom efekata realizacije projekta 'Pametne škole', sudionicima foruma predstave dobrobiti koje donose ulaganja u energijsku efikasnost kao i da se kod slušatelja probudi kreativnost u pripremi i realizaciji projekata energijske efikasnosti.

Sudionici foruma će najvećim dijelom biti predstavnici općina i javnih poduzeća sa područja Tuzlanske i Zeničko-dobojske županije, predstavnici županijskih vlasti u Federaciji BiH, obrazovne ustanove iz TŽ i organizacije civilnog društva.

Moto pod kojim se organizira forum a ujedno i poruka sudionicima je 'Energijska efikasnost nije trošak nego investicija'.

Ovaj forum će biti organiziran u okviru projekta prekogranične suradnje 'Inovativnim umom do pametnih škola - Pametne škole'. U okviru ovog projekta energetski je obnovljeno 7 škola sa područja TŽ (Bosna i Hercegovina) i Brodsko-posavske županije (Republika Hrvatska). Forum će se održati u Tuzli u hotelu 'Mellain' uz učešće preko 100 sudionika. Izjave za medije su predviđene između 10:15 – 10:30 sati.

Vrijeme
12. 06. 2019. u 10:30
12. 06. 2019. u 12:00
Lokacija
Tuzla

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close