Info vodič

Edukacijsko-konsultativni sastanak sa poslodavcima

Info vodič

Edukacijsko-konsultativni sastanak sa poslodavcima

Kategorija: Business

Ukratko

Udruženje poslodavaca FBiH u suradnji sa J.P. Elektorprivreda BiH 26. travnja u zgradi Elektroprivrede BiH, Vilsonovo šetalište 15 sa početkom od 10 sati organizira edukacijsko-konsultativne sastanke sa poslodavcima, a kako bi se podijelile informacije o tržišnoj opskrbi električnom energijom i aktualnim trendovima na tržištu, te unaprijedili poslovno-partnerski odnosi između članica UPFBiH i Elektroprivrede BiH.

Edukacijski ciklus za privrednike koji Udruženje poslodavaca FBiH organizira zajedno sa J.P. Elektroprivredom BiH jedan je od vidova društveno - odgovornog djelovanja kompanije, kojim se podstiču procesi od općeg interesa i značaja za ekonomski napredak društva u cjelini, a realizira se u sedam gradova u FBiH. Sastanci su do sada održani u Zenici, Travniku, Jablanici, Tuzli, Goraždu, Bihaću, te će finalni sastanak biti održan u Sarajevu.

Izjave za medije bit će omogućene u 12 sati, kada će se predstaviti zaključci sa svih sedam sastanaka poslodavaca sa predstavnicima Elektroprivrede BiH i plan narednih aktivnosti.

Vrijeme
26. 04. 2019. u 10:00
26. 04. 2019. u 12:00
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close