Info vodič

Dan svjesnosti o karcinomu dojke u kampusu Sveučilišta u Mostaru

Info vodič

Dan svjesnosti o karcinomu dojke u kampusu Sveučilišta u Mostaru

Kategorija: Razno

Ukratko

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održat će se niz aktivnosti u svrhu podizanja svijesti javnosti o karcinomu dojke 28. ožujka (četvrtak) u vremenu od 12 do 18 sati.

U organizaciji udruge 'Novi pogled' i udruge 'Mentalist' ispred zgrade Filozofskoga fakulteta od 12 sati zainteresirani će dobiti informacije o prevenciji i prepoznavanju simptoma karcinoma dojke putem informativnih letaka, brošura, plakata te kreativnih poklona. Moći će sudjelovati u snimanju zajedničkih fotografija protiv borbe karcinoma dojke, puštanju balona i drugim sličnim aktivnostima.

U svrhu dobivanja jasnijih informacija od strane stručnjaka, predviđena su dva javna predavanja s početkom u 16 sati na Filozofskom fakultetu SUM-a u amfiteatru 'Vjekoslav Klajić'. Prvo predavanje održat će prof. Tanja Goluža te će educirati sudionike o prevenciji i dijagnostici karcinoma dojke, a potom će predsjednica udruge 'Novi pogled' Maja Memić iznijeti vlastito iskustvo o borbi s bolešću.

Prof. dr. sc. Kristina Sesar i doc. dr. sc. Arta Dodaj održat će drugo predavanje na temu 'Psihološki aspekti borbe protiv karcinoma dojke'. Izjave za medije bit će organizirane u 15 sati i 50 minuta.

Vrijeme
28. 03. 2019. u 12:00
28. 03. 2019. u 18:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close