Info vodič

AKTIVAN STUDENT – ZDRAV STUDENT

Info vodič

AKTIVAN STUDENT – ZDRAV STUDENT

Kategorija: Sport

Ukratko

Povodom svjetskog dana zdravlja Studij kineziologije Sveučilišta u Mostaru i Arena sport centar s ciljem aktivacije studenata organiziraju Edukativno – praktičnu radionicu/trening za sve studente Sveučilišta u Mostaru.

Ova edukativno-praktična radionica održat će se u srijedu 10.4. s početkom u 12 sati na sportskim terenima Arena sport centra.

Studij kineziologije projektom “Aktivan student – zdrav student” želi ukazati studentima Sveučilišta u Mostaru na važnost tjelesnog vježbanja, kao i omogućiti im da kroz organizirane aktivnosti u sklopu projekta sudjeluju u grupnim oblicima vježbanja i dobiju osnovne potrebne informacije o važnosti i dobrobiti tjelesnog vježbanja za zdravlje, osnovnim principima tjelesnog vježbanja, te da upoznaju neke od vježbi koje mogu primjenjivati u svom slobodnom vremenu.

U sklopu programa udruga studenata medicine „BoHeMSA“ Mostar provoditi će mjerenje krvnog pritiska i šećera u krvi. Studenti će također dobiti osnovne informacije o programima i sadržajima Arena sport centra.

Organizatori pozivaju sve studente Sveučilišta u Mostaru na sudjelovanje u ovom treningu koji je besplatan.

Potrebno je samo doći u odgovarajućoj sportskoj opremi u Arena sport centar u srijedu 10.4. u 12 sati.

Vrijeme
10. 04. 2019. u 12:00
10. 04. 2019. u 14:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close